Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 12:39

Μήνυμα του Π.Πούπουζα για την προαγωγή του ως υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. και τα νέα του καθήκοντα

Μήνυμα του Π.Πούπουζα για την προαγωγή του ως υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. και τα νέα του καθήκοντα

Τις ευχαριστίες τους προς όλους τους θεσμικούς φορείς και παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκε, ως διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, εκφράζει ο Παναγιώτης Πούπουζας, που προήχθη στο βαθμό του υποστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο κ. Πούπουζας καλεί τους φορείς και τους πολίτες να στηρίξουν στα καθήκοντά του και το νέο γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου, Ηλία Αξιοτόπουλο, ενώ υπογραμμίζει ότι «πρωταρχικός μου σκοπός είναι να βάλω ένα λιθαράκι στην καταπολέμηση της διαφθοράς, η οποία κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς της χώρας»…

Πιο συγκεκριμένα το ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Πούπουζα έχει ως εξής: «Με αφορμή την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτηση μου ως Διοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους των Υπηρεσιών Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για την άψογη συνεργασία μας και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσφορά τους, προς τους πολίτες και την κοινωνία, με τον ίδιο ζήλο και αγάπη, στηρίζοντας το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Ηλία Αξιοτόπουλο.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των Εκκλησιαστικών - Πολιτικών  Αρχών, Φορέων, Συλλόγων και Ιδρυμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τους συναδέλφους των άλλων Σωμάτων, τους απόστρατους, τους δημοσιογράφους, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άριστα, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και προσδοκίες των πολιτών της Πελοποννήσου, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Τελειώνοντας, σας διαβεβαιώνω ότι από τη νέα μου θέση θα συνεχίσω με τον ίδιο ενθουσιασμό και αφοσίωση να προσφέρω στο Σώμα, ενώ πρωταρχικός μου σκοπός είναι να βάλω ένα λιθαράκι στην καταπολέμηση της διαφθοράς, η οποία κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς της Χώρας".

Με βαθιά εκτίμηση

Παναγιώτης Πούπουζας
Υποστράτηγος