Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 10:26

Σύλληψη 39χρονου που έκλεβε πράγματα από αυτοκίνητα σε παραλίες της Πυλίας και Μεσσήνης

Σύλληψη 39χρονου που έκλεβε πράγματα από αυτοκίνητα σε παραλίες της Πυλίας και Μεσσήνης

Ένας 39χρονος συνελήφθη χθες, Τετάρτη, γιατί φέρεται ότι είχε διαπράξει 11 κλοπές ή απόπειρες κλοπής πραγμάτων από αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλίες των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης.

 

Πρόκειται για Ρομά που είχε «ανοίξει» αυτοκίνητα και είχε πάρει από χρήματα και έγγραφα μέχρι και drone σε παραλίες στο Καλαμάκι του Πεταλιδίου, στις Λάμπες της Μεθώνης, στη Μεθώνη, στου Ρωμανού, στη Γιασεμιά της Βελίκας…

Σχετικά η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε: «Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οχήματα παραθεριστών, τα οποία ευρίσκονταν πλησίον παραθαλάσσιων περιοχών των Δήμων Πύλου-Νέστορος  και Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (5.7.2023) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και αποπειρών αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, πρωινές προς μεσημβρινές ώρες της 4.7.2023, σε παραθαλάσσιες περιοχές των Δήμων Πύλου-Νέστορος  και Μεσσήνης Μεσσηνίας, διέπραξε συνολικά οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, drone, προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος».