Δευτέρα, 04 Μαϊος 2015 03:00

Τα αιτήματα των αστυνομικών στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τα αιτήματα των αστυνομικών στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Συζήτηση για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι στη Μεσσηνία και για τα αιτήματά τους είχαν οι εκπρόσωποι τους με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκο, Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα…

 

 

Οι βουλευτές ανακοίνωσαν ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα για ενίσχυση με προσωπικό της αστυνομικής υπηρεσίας στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, καθώς και ό,τι θα προωθήσουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τα αιτήματα των αστυνομικών υπαλλήλων.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνονται τα εξής: «Τα βασικά προβλήματα του προσωπικού της Αστυνομικής Δ/νης Μεσσηνίας συζητήθηκαν σε συνάντηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Κοζομπόλη-Αμανατίδη, Πέτρου Κωνσταντινέα και Θανάση Πετράκου με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μεσσηνίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 2 Μαΐου 2015.
Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα παρακάτω προβλήματα:
•        Η δημιουργία αστυνομικού σταθμού στο αεροδρόμιο Καλαμάτας.
•        Η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και η στελέχωση του τμήματος Μεταγωγών για την πιο εύρυθμη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.
•        Την υποστήριξη με τεχνικά μέσα και ατομικό εξοπλισμό.
•        Την ανάγκη συντήρησης και την αντικατάσταση των παλαιών αυτοκινήτων με άμεση προτεραιότητα για την Ασφάλεια και την ΟΠΚΕ.
•        Θεσμικά αιτήματα του κλάδου ενόψει και της επικείμενης αναδιάρθρωσης.
Οι Βουλευτές ενημέρωσαν ότι θα ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και συμφώνησαν να προωθήσουν τα αιτήματα των Αστυνομικών στον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη».