Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 08:16

Διακόπτεται η αποχή στο Δημοτικό Σχολείο Μερόπης - “Συνέχιση του αγώνα με διαφορετικά μέσα”

Διακόπτεται η αποχή στο Δημοτικό Σχολείο Μερόπης - “Συνέχιση του αγώνα με διαφορετικά μέσα”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 
Τη διακοπή της αποχής των μαθητών ανακοίνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μερόπης, σημειώνοντας όμως ότι ο αγώνας ενάντια στον υποβιβασμό του σχολείου θα συνεχιστεί με διαφορετικά μέσα…

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ανακοίνωσε: “Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μερόπης μέσω της γενικής του συνέλευσης αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της αποχής και την συνέχιση του αγώνα με διαφορετικά μέσα.  

Η επιλογή μας αυτή να μη ληφθεί από κανέναν ως οπισθοχώρηση ή ως τερματισμός  των προσπαθειών μας ενάντια στην αντιπαιδαγωγική εμμονή που επιδεικνύει η κυρία Σιούτη απέναντι στα σχολεία μας.  Διεκδικούμε για τα παιδιά μας ίση εκπαίδευση με κάθε μαθητή δημοτικού σχολείου της χώρας.  Διεκδικούμε το δικαίωμα σε δάσκαλο.  Το δικαίωμα των παιδιών μας να διδαχθούν την ύλη που ταιριάζει στο ηλικιακό τους επίπεδο. Διεκδικούμε ίσα μέτρα και σταθμά με κάθε άλλο σχολείο.  

Σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείπουμε τα δικαιώματα των παιδιών μας έρμαια στις  ορέξεις κανενός.   Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις επόμενές κινήσεις μας σύντομα.  

Κάθε Τάξη και Δάσκαλος!

Τα Παιδιά Μας Θέλουν Δασκάλους Και Σχολεία

ΟΧΙ τηλεκπαίδευση και συνδιδασκαλία”.