Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 10:03

Ευχαριστίες του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Καλαμάτας για τη δωρεά υπολογιστών

Ευχαριστίες του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Καλαμάτας για τη δωρεά υπολογιστών

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ALPHA BANK

Τις ευχαριστίες του προς την Alpha Bank, για τη δωρεά δέκα ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο πλαίσιο του προγράμματος για την απόσυρση του εξοπλισμού της, εκφράζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Καλαμάτας. Τονίζει ο Σύλλογος ότι οι υπολογιστές αυτοί θα συμβάλουν σημαντικά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ειδικής σχολικής μονάδας και στη διάθεση των μαθητών…

Ειδικότερα ο Σύλλογος σημειώνει ότι «θέλει να ευχαριστήσει την Alpha Bank γιατί στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, μέσω του προγράμματος Αποσυρόμενου εξοπλισμού της Τράπεζας, δώρισε κατόπιν αιτήματος του Διοικητικού Συμβουλίου, 10 σταθερούς υπολογιστές, για την αναβάθμιση του σχολικού εργαστηρίου πληροφορικής του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Καλαμάτας.

         O εξοπλισμός τον οποίο λάβαμε, θα αξιοποιηθεί στον ψηφιακό εγγραμματισμό των ΑΜΕΑ, στη χρήση νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, στην εκπαιδευτική ένταξη των ΑΜΕΑ και θα συμβάλει στην άρση των εκπαιδευτικών ανισοτήτων, την ευημερία και κατ’ επέκταση στην ψυχική τους υγεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα Φωτίδου Ευαγγελία η οποία απάντησε στο αίτημα του Συλλόγου εντός λίγων ωρών από τη διατύπωση του, καθώς και τον κο Κωνσταντόπουλο Γεώργιο Δ/ντη του καταστήματος της Alpha Bank στην Αριστομένους 24 για την εξυπηρέτηση.

Η Alpha Bank κάλυψε και τα έξοδα μεταφοράς των 10 σταθερών υπολογιστών».