Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 19:42

Διευθυντής σχολείου εκφράζει ευγνωμοσύνη επειδή ο Δήμος έβαλε τα χρώματα για να βαφτεί το κτίριο και τα κιγκλιδώματα

Διευθυντής σχολείου εκφράζει ευγνωμοσύνη επειδή ο Δήμος έβαλε τα χρώματα για να βαφτεί το κτίριο και τα κιγκλιδώματα

Την “εγκάρδια ευγνωμοσύνη” του προς τον Δήμο Καλαμάτας και ιδιαίτερα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, “για τη γενναιόδωρη δωρεά, σε υλικό”, προκειμένου να βαφτεί το σχολικό κτίριο και να συντηρηθούν τα κιγκλιδώματα, εκφράζει με ευχαριστήριό του ο νέος διευθυντής του 12ου Δημοτικού Σχολείου. Σημειώνεται ότι ο Δήμος έχει υποχρέωση να συντηρεί τα σχολικά κτίρια και δεν είναι θέμα διάθεσης και διακριτικής ευχέρειας…

 

Το ευχαριστήριο έχει ως εξής: “Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας προς τον Δήμο Καλαμάτας και ιδιαίτερα προς τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο για τη γενναιόδωρη δωρεά, σε υλικό, που κατέστησε δυνατό το βάψιμο και τη συντήρηση των κιγκλιδωμάτων στον προαύλιο χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου. Η προσφορά είναι εξαιρετικά σημαντική για μας και για την εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Η ανανέωση του προαύλιου χώρου του σχολείου μας είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ενός όμορφου, ασφαλούς και ενθαρρυντικού περιβάλλοντος για τους μαθητές μας. Είστε ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας και σας ευχαριστούμε πραγματικά για την υποστήριξή σας.

Εκτιμούμε τη δέσμευσή σας στην παιδεία και στην καλλιέργεια του μέλλοντος μέσα από την υποστήριξη των σχολείων του δήμου μας. Η προσφορά σας θα έχει μακροπρόθεσμο θετικό αντίκτυπο στην εκπαίδευση και την ευημερία των παιδιών μας. Είμαστε υπερήφανοι και σας ευχαριστούμε για τη ενεργή και άμεση υποστήριξη!”.

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Μπαλιάμης

Διευθυντής 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δι.Π.Ε. Μεσσηνίας