Συλλέχθηκαν 24 φιάλες αίματος για την Τράπεζα Αίματος του Σχολείου Γονέων και Κηδεμόνων “Σταγόνα Ζωής”. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε φροντίσει παράλληλα με την αιμοδοσία των μεγαλύτερων να απασχοληθούν όσα παιδιά ήθελαν σε δημιουργικές και αθλητικές δραστηριότητες και να γίνουν δέκτες του μηνύματος της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, Κώστας Μαστραγγελόπουλος και ο πρώην ταμίας του Συλλόγου, Γιάννης Κολιτσιδάκης
Με ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Αιμοδοσίας Καλαμάτας του Νοσοκομείου ευχαριστεί τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου για τη διοργάνωση της αιμοδοσίας, τους εθελοντές και όσες και όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί η πρωτοβουλία.
