Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 22:50

Πεζοπορία στο μονοπάτι Κάτω Καρβέλι-Καρβέλι - Προσπάθεια προβολής των ξεχασμένων μονοπατιών του Ταϋγέτου

Πεζοπορία στο μονοπάτι Κάτω Καρβέλι-Καρβέλι - Προσπάθεια προβολής των ξεχασμένων μονοπατιών του Ταϋγέτου

Σε πεζοπορία στο μονοπάτι Κάτω Καρβέλι-Καρβέλι, το οποίο το προηγούμενο διάστημα συντηρήθηκε από εθελοντές λάτρεις της φύσης, προσκαλεί για την Κυριακή, 3 Οκτώβρη, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας. Θα ακολουθήσει γιορτή στην πλατεία του Καρβελίου, από τον Ορειβατικό, το Δήμο Καλαμάτας και το Σύλλογο Καρβελαίων…

Συγκεκριμένα ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας ανακοίνωσε σχετικά: “Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρβελαίων, με σκοπό τη διατήρηση και ανάδειξή Πεζοπορικών Μονοπατιών, ώστε να αναδειχθεί η ορεινή περιοχή του Δήμου Καλαμάτας πεζοπορικός προορισμός, σας προσκαλεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στην εκδήλωση - πεζοπορία του μονοπατιού που συνδέει τους οικισμούς Κάτω Καρβέλι και Καρβέλι, το οποίο πρόσφατα καθαρίστηκε και σημάνθηκε.

Με το πέρας της πορείας στις 13:30 το μεσημέρι θα ακολουθήσει εορταστική εκδήλωση στη πλατεία του Καρβελίου.

Αναχώρηση: 8:00π.μ. την Κυριακή 3/10/2021 από τα γραφεία του Συλλόγου (Ανατολικό Κέντρο) ή απευθείας συγκέντρωση στον οικισμό Κάτω Καρβέλι στις 8:30π.μ.

Βαθμός Δυσκολίας: 1 (κατάλληλη η συμμετοχή αρχαρίων).

Ώρες Πορείας: 5+/-

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους δωρεάν.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα γραφεία του Ορειβατικού Καλαμάτας μέχρι την Παρασκευή κατά τις ώρες 21:00-22:30 στο τηλέφωνο 27210-97733 και στο 6942233010”.