Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 12:25

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας καλεί στη συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο το απόγευμα στην πλατεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας καλεί στη συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο το απόγευμα στην πλατεία

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
Σαράντα πέντε χρόνια μετά, η εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα, παραμένει φωτεινός φάρος κι οδηγός κάθε δημοκρατικού αγώνα. Το Πολυτεχνείο ζει, γιατί τα αιτήματά του είναι πάντα επίκαιρα…

Ο αγώνας για την ενδυνάμωση και την επέκταση της Δημοκρατίας, για τα δικαιώματα, για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ενάντια σε κάθε μορφή νεοφασισμού, δεν σταματά ποτέ. Μια μέρα σαν αυτή, αποτίνουμε φόρο τιμής σε κάθε πράξη αντίστασης, κάθε λάμψη μέσα στο σκοτάδι της επτάχρονης δικτατορίας, κάθε προσπάθεια ανατροπής της επαίσχυντης τυραννίας. Έχουμε χρέος να θυμόμαστε, αλλά και υποχρέωση να συνεχίζουμε τον αγώνα, ειδικά στις μέρες μας, όπου διάφοροι νοσταλγοί της χούντας, ακροδεξιοί, ρατσιστές, θιασώτες του αυταρχισμού αλλά και της αναθεώρησης της Ιστορίας, προβάλλουν ξανά από το σκοτάδι του παρελθόντος κηρύσσοντας το μίσος τους για οτιδήποτε προοδευτικό.

Η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες και τη νεολαία να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι μαζικοί φορείς του νομού, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

 

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ