Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 10:15

Κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ από τους εργαζομένους

Κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ από τους εργαζομένους

ΔΗΛΩΣΗ Π.ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΥ
Τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ έχουν καταλάβει από τα ξημερώματα, οι εργαζόμενοι, ζητώντας να μην υλοποιηθεί καμία από τις 26 απολύσεις συμβασιούχων που αποφάσισε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης...

Σε δήλωσή του,  ο Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων, Παναγιώτης Κουφαλάκος, τονίζει: «Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε την υπηρεσία κλειστή για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι να αποσπάσουμε θετική απόφαση που θα ανοίξει τον δρόμο για την μονιμοποίηση των συναδέλφων μας. Καλούμε και αυτούς που κυβερνούν και αυτούς που διεκδικούν να συμμετάσχουν στην αυριανή διακυβέρνηση της χώρας, να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Καλούμε, επίσης, την απερχόμενη δημοτική αρχή, αλλά και τους δημοτικούς συνδυασμούς που συμμετείχαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να πάρουν ξεκάθαρη θέση, με τί εργασιακές σχέσεις επιθυμούν να λειτουργήσουν τις υπηρεσίες τους.

Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την εργασία μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας την απαξιώνει προς όφελος των εργολάβων που καραδοκούν να μπουν στην Υπηρεσία και να δρομολογήσουν εξελίξεις οριστικής ιδιωτικοποίησης.

Τέλος, καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας, που είναι και δικός τους, αφού ματώνουν καθημερινά από τα ακριβά ανταποδοτικά τέλη πού πληρώνουν».