Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 14:34

Πέθανε η γενναία Αγγελική Καραμανέα – Πένθος στο Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

Η Αγγελική Καραμανέα τρίτη από αριστερά, σε εκδρομή των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ με το Σωματείο τους Η Αγγελική Καραμανέα τρίτη από αριστερά, σε εκδρομή των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ με το Σωματείο τους

Η Αγγελική Καραμανέα, μια από τις πιο γενναίες και αξιοπρεπείς γυναίκες, πάντα με υψηλό ηθικό, παρά τη μακρόχρονη περιπέτεια με τη υγεία της και άλλα προβλήματα που αντιμετώπισε, δεν τα κατάφερε τελικά και έφυγε από τη ζωή. Ήταν εργαζόμενη στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, γραμματέας μια περίοδο του Διοικητικού Συμβουλίου, άψογη στα καθήκοντά της προς τη διεύθυνση, τη διοίκηση και τους συμβούλους, αλλά και στη συνεργασία της με τους δημοσιογράφους. Το Σωματείο Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσηνίας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της συναδέλφου με ανακοίνωσή του, η οποία έχει ως εξής:

 

«Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου, του μέλους του σωματείου μας Αγγελικής Καραμανέα και για πολλά χρόνια Γραμματέα του Δ.Σ της ΔΕΥΑ Καλαμάτας,   το Δ.Σ. του Σωματείου μας συνεδρίασε εκτάκτως κι αποφάσισε ομόφωνα να την τιμήσει με την δημοσίευση της παρακάτω επιστολής :

Η  συναδέλφισσα Αγγελική Καραμανέα σε όλα τα χρόνια του εργασιακού της βίου, βρισκόταν στο πλάι των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Καλαμάτας και  συμμετείχε ανελλιπώς σε όλες τις διαδικασίες του Σωματείου μας.

Από τη θέση της, ως Γραμματέας του ΔΣ της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, λειτούργησε με απόλυτη διαφάνεια, κάτι που λείπει από αυτούς που διαχειρίζονται τη Γραμματεία της ΔΕΥΑΚ σήμερα.

Έφυγε από τη ζωή μετά από μακρόχρονη ταλαιπωρία αλλά και με μεγάλη αξιοπρέπεια.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη μονάκριβή της κόρη Ελένη, που την υπεραγαπούσε και που την στήριξε ακούραστα μέχρι την τελευταία στιγμή της Ζωής της».