Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 19:50

Έλεγχος αύριο στα δέντρα στο λιμάνι, μετά την πτώση μεγάλου πεύκου στο "Πανελλήνιον"

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Με ανησυχία, για τον κίνδυνο όσον αφορά την ασφάλεια των περαστικών πολιτών αλλά και με προβληματισμό για την άδοξη «κατάρρευση» ενός δέντρου που χαρακτήριζε την εικόνα του λιμανιού της Καλαμάτας, οι κάτοικοι της πόλης ενημερώθηκαν για την πτώση του παλιού μεγάλου πεύκου, στο «Πανελλλήνιον»…

Το δέντρο έπεσε στις 8:20 το πρωί και ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν έτυχε να βρίσκεται κανείς κοντά. Όπως είπε μας είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Καραγιάννης, η απομάκρυνση του δέντρου θα γίνει τη Δευτέρα το πρωί. Επίσης θα ελεγχθούν και τα υπόλοιπα δέντρα στο λιμάνι και θα γίνει κούρεμα σε όσα κριθεί απαραίτητο.

Με την ευκαιρία σημειώνεται ότι ύστερα από αυτεπάγγελτη διαδικασία ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος το 2014 ήταν υπεύθυνος και για το πράσινο, είναι κατηγορούμενος για το δέντρο που έπεσε εκείνη τη χρονιά στην παιδική χαρά της Πλατείας Ελευθερίας, τραυματίζοντας δύο παιδιά, το ένα σοβαρότερα. Η δίκη έχει προσδιοριστεί για τον Ιούνιο του 2018.
Στ.Μ.