Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 13:13

Χριστούγεννα στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας και στην πλατεία της Μεσσήνης...

Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ
Η πλατεία της Μεσσήνης κάνει φέτος τη διαφορά, σε ό,τι αφορά τον εορταστικό στολισμό. Και το πιο εντυπωσιακό στολίδι είναι η μεγάλη χριστουγεννιάτικη μπάλα, που το βράδυ με τον μπλε φωτισμό της και τα αστέρια της δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Είναι μια παρόμοια μπάλα με αυτή που έχει και η Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Ο «Τσάρος» της Μεσσήνης κατάφερε να δώσει φέτος στην πλατεία της πόλης του ένα πιο ωραίο γιορταστικό χρώμα…


Στην πλατεία της Μεσσήνης
Το θέμα της μπάλας συζητήθηκε χθες το βράδυ και στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης όπου ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Γιώργος Αθανασόπουλος, είπε ότι η μπάλα είναι ωραία, ωστόσο πρόσθεσε ότι κόστισε ακριβά στο Δήμο, προσδιορίζοντας τη σχετική δαπάνη στα 13.000 ευρώ και μίλησε για σπατάλη χρημάτων.


Στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας
Η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου απάντησε ότι η μπάλα κόστισε 8.000 ευρώ και όχι 13.000, ενώ ο δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης, πρόσθεσε ότι πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι που θα μείνει για πάντα στο Δήμο, άρα, συνέχισε, πρόκειται για επένδυση και όχι για σπατάλη. Ακόμη είπε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια σε ολόκληρο το Δήμο θα υπάρχει θαυμάσιος εορταστικός φωτισμός και στολισμός που θα είναι μόνιμος και δεν θα χρειάζεται κάθε χρόνο να δαπανώνται ποσά για σχετικές προμήθειες.

Στ.Μ.