Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 23:59

Γιατί η Μαρία Οικονομάκου πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο με το καθρεφτάκι της

Γιατί η Μαρία Οικονομάκου πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο με το καθρεφτάκι της

Με ένα καθρεφτάκι πήγε την Παρασκευή το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας η Μαρία Οικονομάκου και το ακούμπησε στο έδρανό της. Κάποιοι απόρρησαν, κάποιοι άλλοι όμως κατάλαβαν αμέσως ότι η Μαρία Οικονομάκου βρήκε έναν δηκτικό τρόπο για να απαντήσει στον δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο…

Την περασμένη Κυριακή, μετά την ανακοίνωση των αντιδημάρχων, η Μαρία Οικονομάκου με γραπτό σχόλιό της έδωσε “συγχαρητήρια” στο δήμαρχο, σημειώνοντας καυστικά ότι όρισε αντιδημάρχους συμβούλους που εκλέχτηκαν με άλλα ψηφοδέλτια γιατί τους θεωρεί ικανότερους από τους συμβούλους του δικού του συνδυασμού. 


Γιατί δίνει “θερμά συγχαρητήρια” στον δήμαρχο Καλαμάτας η Μαρία Οικονομάκου


Ο δήμαρχος απάντησε την επομένη λέγοντας ότι τα συγχαρητήρια είναι καλοδεχούμενα, συμβουλεύοντας όμως αυτούς που του τα έδωσαν, δηλαδή την Μαρία Οικονομάκου, να “είναι λίγο φειδωλοί όμως, γιατί μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον να μας δώσουν και άλλα  συγχαρητήρια για επιλογές και επιτυχίες μας”.


Με σχετική αλαζονεία η απάντηση του δημάρχου Καλαμάτας στα περί “συναλλαγής” και “ανεξάρτητων”


Επιπλέον ο δήμαρχος τόνισε ότι “για κάποια σχόλια και χαρακτηρισμούς που με θλίψη ακούσαμε τις προηγούμενες μέρες θα προτείνω ο καθένας να κοιταχτεί στον καθρέφτη του, γιατί στην τοπική κοινωνία όλοι γνωριζόμαστε”.

Η Μαρία Οικονομάκου ανταπάντησε λοιπόν στο δήμαρχο, πηγαίνοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο με το καθρεφτάκι της και λέγοντας συγκεκριμένα: “Έφερα το καθρεφτάκι μου γιατί μπορώ να κοιτάζομαι σε αυτό χωρίς να ντρέπομαι”.

Ο δήμαρχος απέφυγε να δώσει συνέχεια…

Στ.Μ.