Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 11:07

“Ισότητα προς όλους”

Σπύρος Χανδρινός Σπύρος Χανδρινός

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 

Εξακολουθεί να είναι θέμα συζήτησης μεταξύ επαγγελματιών η απόφαση που έλαβε την περασμένη Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, με εισήγηση της πλειοψηφίας, για τη μονιμοποίηση της παραχώρησης επιπλέον χώρων για τραπεζοκαθίσματα σε επιχειρήσεις εστίασης της κεντρικής πλατείας. 

 

Στη συνεδρίαση ο επαγγελματίας της κεντρικής πλατείας και πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας, Γιάννης Κολοβός, υποστήριξε την εισήγηση της δημοτικής αρχής, υπογραμμίζοντας ότι είναι προς το αναπτυξιακό όφελος όλης της Καλαμάτας να στηριχθούν οι επιχειρήσεις. Μάλιστα σημείωσε ότι μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου υπάρχουν και επιχειρηματίες και αναφέρθηκε ονομαστικά στον Σπύρο Χανδρινό, που είναι σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, η οποία καταψήφισε. 

Ο Σπύρος Χανδρινός απάντησε, θιγόμενος ίσως από την ενδεχομένως σκόπιμη αναφορά που έγινε στο όνομά του: “Θα μιλήσω ως επιχειρηματίας και εγώ. Εγώ είμαι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, γιατί οι άνθρωποι επενδύουν πολλά σε αυτή την πόλη”. Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, ο Σπύρος Χανδρινός σημείωσε: “Θα πρέπει σε όλες τις επιχειρήσεις και τα λεφτά που επενδύουν οι ιδιώτες εδώ, οι Υπηρεσίες σας να τους συμπεριφέρονται με σεβασμό και με ισότητα προς όλους. Εμάς αυτό είναι το πρόβλημά μας, το αλα καρτ. Εγώ θέλω ισότητα προς όλους και να ευνοηθούν οι επιχειρηματίες γιατί προφανώς αυτοί είναι είναι ο κινητήριος μοχλός. Θέλω ισότητα, εμείς θέλουμε να αναπτυχθούν όλα τα καταστήματα”. 

Στ.Μ.