Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 17:46

Κριτική με το βαμβάκι… εν μέσω προεκλογικής περιόδου από τον Ιατρικό Σύλλογο σχετικά με την επίσκεψη Κασσελάκη

Κριτική με το βαμβάκι… εν μέσω προεκλογικής περιόδου από τον Ιατρικό Σύλλογο σχετικά με την επίσκεψη Κασσελάκη

Για «σημαντική παράλειψη» του Στέφανου Κασσελάκη, κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα, μιλά με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, σε μια παρέμβαση που γίνεται δέκα μέρες πριν από τις ευρωεκλογές. Σημειώνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα έπρεπε να απευθυνθεί, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες υγείας στη Μεσσηνία και στον Ιατρικό Σύλλογο και μάλιστα σχολιάζει ότι είναι στη διάθεσή του προκειμένου σε επόμενη επίσκεψή του «να τον ενημερώσει σοβαρά και αξιόπιστα για θέματα υγείας στο Νομό Μεσσηνίας»…

 

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας έχει ως εξής: "Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κον Στέφανο Κασσελάκη να επισκέπτεται την Μεσσηνία και τον ευχαριστούμε θερμά σαν Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για την ιδιαίτερη ευαισθησία του σχετικά με τις ανάγκες υγείας του Νομού μας τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Σε ένα Νομό που πλήττεται έντονα από την υποστελέχωση των Μονάδων αυτών σε ιατρικό προσωπικό, με αποτέλεσμα τη μείωση επιπέδου υγείας των συμπολιτών μας.

Παράλληλα και οι ιδιώτες συνάδελφοί μας που έβαλαν και αυτοί πλάτη την περίοδο της πανδημίας, δεν αντιμετωπίζονται με τον δέοντα σεβασμό.

Όμως σημαντική του παράλειψη είναι η συνομιλία και η ενημέρωσή του με τον θεσμικό φορέα υγείας στο Νομό που είναι ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας είναι ο θεσμικός συνομιλητής της Κεντρικής Διοίκησης που εποπτεύει και διασφαλίζει την υγεία στο Νομό Μεσσηνίας.

Πιστεύουμε ότι αυτή η παράλειψή του δεν ήταν επί σκοπού.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας όπως και να έχει ως θεσμικός παράγοντας, είναι στη διάθεση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κου Στέφανου Κασσελάκη όποτε χρειαστεί και σε οποιοδήποτε άλλο φορέα να τον ενημερώσει σοβαρά και αξιόπιστα για θέματα υγείας στο Νομό Μεσσηνίας".