Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 16:03

Θλιβερή κατάσταση στη Δυτική Μάνη με τις "παιδικές χαρές"

Θλιβερή κατάσταση στη Δυτική Μάνη με τις "παιδικές χαρές"

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΝΔΡΕΑΣ 

Μια διάλυση και απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε παιδικές χαρές του Δήμου Δυτικής Μάνης παρουσιάζουν νέες φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γιώργος Μουνδρέας από χωριά της περιοχής. Τις συνοδεύει με το εξής κείμενό του:…

«Μας το ζητήσατε… κι εμείς σας το ξαναστέλνουμε!!! (νέες φωτογραφίες). Λόγω τη μεγάλης αποδοχής – απήχησης που είχε το άρθρο μου για την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν οι, κατ’ όνομα και μόνο, «Παιδικές Χαρές» του Δήμου Δυτικής Μάνης, οι συνεργάτες μου κι εγώ ομαδοποιήσαμε τις ερωτήσεις και απορίες που μας εκφράσετε τόσο σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας, όσο και με αποστολή μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
PROASTEIO-PAIDIKH-X-26-08-16.jpgΣυνοπτικά σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
Οι φωτογραφίες, οι οποίες είχαν αναρτηθεί στο πρώτο Δελτίο Τύπου και αποδεικνύουν το μέγεθος της εγκατάλειψης και αδιαφορίας για τις παιδικές χαρές, ελήφθησαν τον Ιούλιο του 2016.
TSERIA-PAIDIKH-XARA-26-08-16.jpgΟι φωτογραφίες που επισυνάπτονται στο παρών Δελτίο Τύπου, έχουν ληφθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2016 και αναγράφεται λεπτομερώς η τοποθεσία τους.
PROASTEIO-PAIDIKH-XARA-26-08-16.jpgΑξίζει να υπενθυμίσω ότι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, αποκλειστικά υπεύθυνος για την συντήρηση, επισκευή και ασφαλή λειτουργία των παιδικών χαρών είναι ο οικείος Δήμος, δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ.
Τα συμπεράσματα λοιπόν, τα αφήνουμε στην κρίση σας.
Γιώργος Λ. Μουνδρέας