Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 15:48

Τρόφιμα σε 500 οικογένειες πρόσφερε ο Δήμος Μεσσήνης

Ο αντιδήμαρχος Τάσος Τσερπές και ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης Ο αντιδήμαρχος Τάσος Τσερπές και ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 
Τρόφιμα σε 500 οικογένειες της περιοχής του ξεκίνησε να δίνει σήμερα ο Δήμος Μεσσήνης. Πρόκειται για τρόφιμα μακράς διάρκειας, για κρέας και για ελαιόλαδο. Όπως σημείωσαν σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης και ο υπεύθυνος για την κοινωνική πολιτική αντιδήμαρχος, Τάσος Τσερπές, τρόφιμα θα προσφερθούν στις ίδιες οικογένειες και την Πρωτοχρονιά, ενώ σχεδιάζεται η λειτουργία μέσα στο 2017 κοινωνικού φαρμακείου καθώς και η προσφορά συσσιτίου σε σταθερή βάση, σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης…

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το πρωί στο ΚΑΠΗ του Δήμου Μεσσήνης, όπου οι δικαιούχοι ξεκίνησαν να λαμβάνουν τα τρόφιμα, ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης υπογράμμισε ότι η κοινωνική παρέμβαση είναι το πρώτιστο μέλημα της δημοτικής του αρχής, έχει την προτεραιότητα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο.
Επίσης ο δήμαρχος Μεσσήνης διαβεβαίωσε ότι φέτος όλες οι οικογένειες στο Δήμο του θα έχουν πλούσιο τραπέζι και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και επιπλέον σημείωσε ότι η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να προφέρει τέτοια βοήθεια στους έχοντες ανάγκη τακτικά και όχι μόνο στις περιόδους του Πάσχα, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
MESSHNH-DIANOMH-TROFIMON-KAPH-21-12-16.jpg
Κόσμος έχει σχηματίσει ουρά έξω από το ΚΑΠΗ του Δήμου Μεσσήνης προκειμένου να παραλάβει τα τρόφιμα που πρόσφερε ο Δήμος
Ακόμη ο κ. Τσώνης ευχαρίστησε θερμά όσους εμπιστεύτηκαν το Δήμο Μεσσήνης και πρόσφεραν τα τρόφιμα προκειμένου εκείνος να τα διαθέσει στους έχοντες ανάγκη.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος, Τάσος Τσερπές, σημείωσε ότι ο συντονισμός και η προσπάθεια για τη διάθεση αυτής της βοήθειας έχει γίνει από την αρμόδια διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Μεσσήνης, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη το δήμαρχο για το γεγονός ότι κατάφερε να βρει χορηγούς που προσέφεραν τα τρόφιμα.
Στ.Μ.
 MESSHNH-TROFIMA-XRISTOUGENNA-21-12-16.jpg