Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 20:58

Περιοδεία Γιώτας Κοζομπόλη σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά

Στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Φιλιατρών Στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Φιλιατρών

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
Την ευκαιρία να ενημερωθεί επί τόπου για προβλήματα που αντιμετωπίζουν υπηρεσίες στην Κυπαρισσία και τα Φιλιατρά, καθώς και για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής της Τριφυλίας, είχε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη, η οποία πραγματοποίησε περιοδεία στις δύο πόλεις Τριφυλιακές πόλεις…

Ειδικότερα, η κ. Κοζομπόλη ξεκίνησε την περιοχή της από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας Τριφυλίας, όπου είχε συνεργασία με τον διευθυντή της Υπηρεσίας, Αντώνη Παρασκευόπουλο και συνεργάτες του για τα βασικά θέματα  αγροτικής ανάπτυξης της περιοχής καθώς και για τα ζήτημα της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προβλημάτων που προέκυψαν στην φετινή ελαιοκαλλιέργεια από το δάκο.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας και συζήτησε με το Διοικητή  Γ. Κρυοβρυσανάκη και τον Διοικητή της Τροχαίας Β. Παρασκευόπουλο θέματα που σχετίζονται με τις αλλαγές που επιφέρει το Προεδρικό Διάταγμα για την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας και γενικότερα ζητήματα αστυνόμευσης στην περιοχή.
Επόμενος σταθμός  ήταν το νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου ξεναγήθηκε από τον αναπληρωτή διοικητή Π. Μπασάκο στην ανακαινισμένη πτέρυγα του νοσοκομείου,  που πρόσφατα παραδόθηκε για χρήση στη νοσηλευτική μονάδα και έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα ζητήματα υγείας της περιοχής αλλά και της ανάγκες για αποτελεσματική φροντίδα υγείας.
Τέλος στα Φιλιατρά επισκέφτηκε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ), όπου ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους  και ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου καθώς και το Κέντρο Υγείας, όπου συζήτησε με τον διευθυντή Δ. Σωτηρόπουλο τα ιδιαίτερα προβλήματα του συγκεκριμένου ΚΥ αλλά και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας γενικότερα.