Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 19:30

Ετοιμασίες για το εναρκτήριο λάκτισμα του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

Ετοιμασίες για το εναρκτήριο λάκτισμα του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 
Με 18 ομάδες, 300 μικρούς ποδοσφαιριστές και άλλους 150-200 επισκέπτες, ξεκινάει τη Μεγάλη Δευτέρα το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Δήμο Πύλου-Νέστορος. Οι αγώνες θα γίνουν στη Μεθώνη, τη Χώρα και την Πύλο ενώ μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν είναι μία από τη Ρουμανία, ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και ομάδες από άλλες περιοχές της χώρας και τη Μεσσηνία. Για τη διοργάνωση παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης και ο υπεύθυνος του τουρνουά Νίκος Κακαλέτρης…

KAFANTARHS-KAKALETRHS-NIK-06-04-17.jpg«Ξεκινήσαμε δειλά πέρσι αυτή την προσπάθεια, αλλά έχουμε σκοπό να πάμε πάρα πολύ ψηλά. Είναι πλέον ένας θεσμός για την περιοχή μας, ο οποίος θα γίνεται κάθε χρόνο το Πάσχα. Σε ένα Δήμο όπου ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, το αποδεικνύουμε καθημερινά με τα έργα υποδομών που πραγματοποιούμε, έργα που υποστηρίζουν τους αυριανούς πρωταθλητές. Αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύουμε στη νεολαία. Περιμένουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτό το γεγονός και να είναι κοντά μας τις μέρες των αγώνων. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας και χορηγούς για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση», δήλωσε ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.
Ο Νίκος Κακαλέτρης επεσήμανε ότι: «Με την πολύτιμη συνεισφορά του Δήμου Πύλου-Νέστορος, των ομάδων του Δήμου και των χορηγών ευελπιστούμε φέτος να έχουμε ένα καλύτερο Τουρνουά μιας και έχουμε δύο ηλικιακές κατηγορίες και περισσότερες ομάδες από πέρσι. Πιστεύουμε ότι φέτος όλοι θα ευχαριστηθούν τη διοργάνωση αλλά και τη φιλοξενία που θα παρέχει ο Δήμος. Παρά τους δύσκολους καιρούς η συμμετοχή και φέτος είναι μεγάλη, καθώς στο πρόγραμμα έχουμε 18 ομάδες, δηλαδή 300 αθλητές, ενώ πρόκειται να βρίσκονται στην περιοχή επιπλέον 150 με 200 επισκέπτες για τους αγώνες».
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τη Μ. Δευτέρα 10 έως και τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, με την απονομή βραβείων και την απόδοση τιμών, ενώ τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι τα δημοτικά γήπεδα της Μεθώνης, της Χώρας, της Πύλου και το 5x5 της Πύλου. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα είναι για την Κ-13: η Ντρομπέτα Σεβερίν της Ρουμανίας, ο Ατρόμητος, Ο Παναθηναϊκός, ο Τσικλητήρας Πύλου, ο Α.Ο. Χώρας, ο Α.Ο Μεθώνης, ο Αίαντας, ο Πατίστα, η Θήβα και η Δόξα Πηγαδακίων. Για την Κ-11: η Ντρομπέτα Σεβερίν της Ρουμανίας, ο Πατίστα, οι Τορνέϊντο, ο Τσικλητήρας Πύλου 1 και 2, ο Α.Ο. Μεθώνης και η Δόξα Πηγαδακίων. Διοργανωτής του Τουρνουά είναι ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Χορηγοί του Τουρνουά είναι τα Super Market “ΑΦΟΙ Παναγιωτόπουλοι”, η “Ανδανία” και η Auto Union Κασιμιώτης.