Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 17:29

Τσάντες με τρόφιμα σε 700 οικογένειες του Δήμου Μεσσήνης

Τσάντες με τρόφιμα σε 700 οικογένειες του Δήμου Μεσσήνης

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ 
Καλπάζει στο Δήμο Μεσσήνης, ένα Δήμο με περισσότερα από 100 χωριά, το πρόβλημα της δυσκολίας κάλυψης των βιοποριστικών αναγκών των κατοίκων. Αυτό φανερώθηκε και σήμερα, που ο Δήμος πρόσφερε τσάντες με τρόφιμα για τις ημέρες του Πάσχα σε 700 οικογένειες. Σημειώνεται  ότι πέρσι ο αντίστοιχος αριθμός ήταν πολύ μικρότερος και συγκεκριμένα ανήλθε στις 400 τσάντες περίπου. Σε συνέντευξη Τύπου πριν από τη παράδοση των τροφίμων η αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γεωργία Παναγοπούλου και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης, Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, τόνισαν ότι ο Δήμος στέκεται αλληλέγγυος στους κατοίκους που χρειάζονται βοήθεια, αναγνώρισαν ότι η προσφορά των τροφίμων δεν λύνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, τόνισαν όμως ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες στιγμές να μην νοιώθει κάποιος μόνος…

Η Γεωργία Παναγοπούλου σημείωσε ότι η αλληλεγγύη του Δήμου εκδηλώνεται καθημερινά και όχι μόνο στις ημέρες των μεγάλων γιορτών. Υπογράμμισε την ανάγκη να μοιράζονται οι κάτοικοι τόσο τις άσχημες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν όσο και τις ευχάριστες ώστε να μην βγαίνει κανένας στο περιθώριο. Πρόσθεσε ότι η αλληλεγγύη είναι το οξυγόνο της κοινωνίας και ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς που στήριξαν το Δήμο για την προμήθεια των προσφερόμενων τροφίμων.
Ο Γρηγόρης Γρηγορόπουλος από την πλευρά του ευχήθηκε του χρόνου να έχει αλλάξει η κατάσταση και να μην υπάρχουν άνθρωποι που να χρειάζονται υποστήριξη του Δήμου και κανενός.
20170412_112214.jpgΟι τσάντες που δόθηκαν περιείχαν κρέας, τρόφιμα μακράς διάρκειας, άλλα είδη και γλυκίσματα για το Πάσχα.
Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Δήμο Μεσσήνης σημειώνεται οι ωφελούμενοι από αυτή την προσφορά ανέρχονται σε 1.354 άτομα, ενώ τονίζεται ακόμη ότι «ο δήμαρχος Μεσσήνης κ. Τσώνης επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς, που με τη βοήθειά τους επετεύχθη ο στόχος της κοινωνικής αλληλεγγύης στους δημότες και τις οικογένειές τους που χρήζουν στήριξης από τις κοινωνικές δομές του Δήμου».
Στ.Μ.