Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 16:44

Γαλάζια Σημαία στη Μπούκα της Μεσσήνης

Γαλάζια Σημαία στη Μπούκα της Μεσσήνης

ΚΑΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΩΝ 
“Του χρόνου, πρώτα ο θεός, θα δούμε μια άλλη Μπούκα”, ανέφερε το μεσημέρι ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, μιλώντας για τα έργα που θα γίνουν στην εντυπωσιακή πλαζ. Προηγουμένως, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Κώστα Γεωργακόπουλο, έκαναν την έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας…

Ο δήμαρχος ανήγγειλε ότι του χρόνου θα κατασκευαστεί κόμβος στη Μπούζα, θα φτιαχτούν καινούργια πεζοδρόμια, θα βελτιωθεί ο φωτισμός, θα δημιουργηθεί καινούργια παιδική χαρά, για την οποία μάλιστα ανέφερε ότι θα είναι ίσως η καλύτερη όλης της Πελοποννήσου, καθώς επίσης θα ανακατασκευαστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις με τη χρηματοδότηση των 186.000 ευρώ που διατέθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ωστόσο ο δήμαρχος τόνισε ότι και τώρα η κατάσταση στην πλαζ της Μπούκας της Μεσσήνης δεν υστερεί και πως ο Δήμος τη φροντίζει.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κώστας Γεωργακόπουλος συμπλήρωσε ότι εκτός από τη Μπούκα της Μεσσήνης και οι υπόλοιπες παραλίες του Δήμου είναι υπέροχες και συνολικά η ακτογραμμή που εκτείνεται σε 17 χιλιόμετρα. Μίλησε ειδικότερα για τις παραλίες της Ανάληψης, της Βελίκας, του Πεταλιδίου, του Αγίου Ανδρέα και υπογράμμισε ότι πρόκειται για πραγματικά καθαρές ακτές γιατί στην περιοχή δεν υπάρχουν ρυπογόνες βιομηχανίες.

Στ.Μ.