Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 18:42

Την άλλη Τετάρτη ανοίγουν οι διαδικασίες για τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης

Την άλλη Τετάρτη ανοίγουν οι διαδικασίες για τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ; 
Μέσα από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, απ’ ότι φαίνεται, θα αναδειχθεί ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης που θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, ο διάδοχος δηλαδή ή αντικαταστάτης του Στάθη Αναστασόπουλου. Και ως ο επικρατέστερος μέχρι τώρα φαίνεται ότι είναι ο δημοτικός σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος, Γιώργος Αθανασόπουλος. Την άλλη Τετάρτη, 1η Αυγούστου, ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας, όλοι οι εκλεγμένοι και οι υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές, θα συνεδριάσουν στο Δημαρχείο για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής τους…

Την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να γίνει η συνεδρίαση του συνδυασμού, ζήτησε ο Στάθης Αναστασόπουλος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, το οποίο αποφάσισε να την παραχωρήσει.

Σε δηλώσεις του στην Kalamata Journal ο Στάθης Αναστασόπουλος σημείωσε ότι στη συνεδρίαση αυτή θα ανοίξει η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου υποψηφίου δημάρχου, μετά την απόφασή του να μην θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα. Τόνισε πάντως ότι θα συνεχίσει μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας να ασκεί τα καθήκοντα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. Όσον αφορά το αν θα παραμείνει στην πολιτική ο Στάθης Αναστασόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι αυτή είναι η επιθυμία του, σημειώνοντας πάντως ότι ακόμη δεν έχει καταλήξει σε οριστική απόφαση για το αξίωμα που θέλει να διεκδικήσει.

Στ.Μ.