Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 14:44

Ομόφωνα και χωρίς ενστάσεις υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Ομόφωνα και χωρίς ενστάσεις υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιώργος Αθανασόπουλος

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΧΘΕΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
Τον Γιώργο Αθανασόπουλο, όπως και αναμενόταν, επέλεξε χθες το βράδυ, σε συνεδρίασή του, ο συνδυασμός του Στάθη Αναστασόπουλου ως το νέο υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης. Για την ακρίβεια δεν έγινε επιλογή, αφού δεν υπήρχε άλλος που να εκδήλωσε ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αλλά για θετική αποδοχή της υποψηφιότητας του Γιώργου Αθανασόπουλου…

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος σήμερα της μείζονος μειοψηφίας, τόνισε ότι είναι τιμή η εμπιστοσύνη που έδειξαν τα μέλη του συνδυασμού προς το πρόσωπό του και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε η παράταξη να κερδίσει τις εκλογές το 2019 και να αναλάβει την πολιτική διοίκηση του Δήμου Μεσσήνης.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας μέχρι τις εκλογές, Στάθης Αναστασόπουλος, συγχάρηκε τον διάδοχό του, σημείωσε ότι ο πολιτικός του κύκλος σε ό,τι αφορά το Δήμο Μεσσήνης κλείνει, άφησε όμως να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει να πολιτεύεται σε άλλο θεσμό, τονίζοντας ότι οι δεσμοί που χτίστηκαν με πρόσωπα του Δήμου θα παραμείνουν ισχυροί.

Στη συνεδρίαση του συνδυασμού προσήλθε το σύνολο σχεδόν των δημοτικών συμβούλων της παράταξης, τόσο της σημερινής δημοτικής περιόδου όσο και της προηγούμενης, οι πρόεδροι των κοινοτήτων που έχουν εκλεγεί με το συνδυασμό και πολλοί υποψήφιοι. Υπολογίζεται ότι συνολικά παραβρέθηκαν περίπου 130 άτομα.

Στ.Μ.