Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 00:32

Εκπτώσεις-προσφορές μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε στην Κυπαρισσία

Εκπτώσεις-προσφορές μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε στην Κυπαρισσία

ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ 
Εκπτωτική βραδιά, με τα καταστήματα της Κυπαρισσίας ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα, είναι η αποψινή. Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας “Η πρόοδος” καλεί τον κόσμο να κάνει τα ψώνια του επωφελούμενος τις μεγάλες εκπτώσεις και τις προσφορές που θα κάνουν τα καταστήματα και ταυτόχρονα να απολαύσει μια βόλτα στην ιστορική Αρκαδιά…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, “ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας διοργανώνει Εκπτωτική Βραδιά την Τρίτη 21/08/2018.

Μια βραδιά με μεγάλες εκπτώσεις και πολλές προσφορές από τα καταστήματα, τα οποία σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα. Έτσι, κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους συνδυάζοντας τες με την βόλτα τους στην Κυπαρισσία.

Μια γιορτή προσφορών στην κορύφωση του καλοκαιριού για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, όπου θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και μεγάλες εκπτώσεις.

Η αγορά της Κυπαρισσίας είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, όπου οι επισκέπτες της περιοχής μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους σε ενδύματα, υποδήματα, αξεσουάρ, αναμνηστικά του τόπου μας και ότι άλλο επιθυμούν!”.