Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 16:00

Υποψήφιος δήμαρχος Πύλου-Νέστορος ο Παναγιώτης Καρβέλας από τη Φοινικούντα

ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ 
Αυτή τη φορά ο Παναγιώτης Καρβέλας, πρώην αντιδήμαρχος, δεν έκανε πίσω και αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στην εκλογική μάχη που θα γίνει στο συγκεκριμένο Δήμο. Με κείμενο του προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του…

Το κείμενό του έχει ως εξής:

“Αγαπητοί συνδημότες, η μακροχρόνια ενασχόλησή μου με τα κοινά, η βαθιά αυτοδιοικητική μου κουλτούρα αλλά πρωτίστως η αγάπη για τον τόπο μου και το όραμά μου για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου που θέτει σε προτεραιότητα τις ανάγκες του δημότη, με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα και να ηγηθώ της δημιουργίας μιας ανεξάρτητης και ενωτικής αυτοδιοικητικής κίνησης.

Μία κίνηση που βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση με τα όσα υπηρετεί το νέο αυτοδιοικητικό πρόγραμμα «Κλεισθένης», δηλαδή την προώθηση δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων, την υπερβαση των προσωπικών και κομματικών πεποιθήσεων αλλά κυρίως την έναρξη μιας νέας εποχής με κύριο χαρακτηριστικό τη συνεργασία όλων των δημοτών.

Θα καταβάλω όλες τις δυνάμεις μου για τη δημιουργία ενός Δήμου με κύρια γνωρίσματα την ισότητα, την αμερόληπτη και δίκαιη επίλυση των ζητημάτων, τη συνεργασία, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της αειφορίας. Όλα τα ανωτέρω προϋποθέτουν την ενεργό συμμετοχή όλων και ιδίως των νέων μας, οι οποίοι αποτελούν δύναμη προόδου για τον τόπο και το μέλλον του.

Θεωρώ πως η μακροχρόνια εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση, η γνώση των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου μας και η σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία μου στο χώρο αποτελούν αξιόπιστα εχέγγυα για μια νέα αρχή για ολόκληρο το Δήμο. Όλοι μαζί, απαλλαγμένοι από στείρους τοπικισμούς και παρωχημένες ιδεοληψίες, μπορούμε με καλοπροαίρετη διάθεση, εργατικότητα, μακρόπνοο σχεδιασμό και σκληρή δουλειά, να αναδείξουμε τη θετική πλευρά του τόπου μας και να προετοιμάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω κάθε δημότη ότι, για εμένα και τους συνεργάτες μου, η αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί επάγγελμα ή προσωπική επιβεβαίωση, αλλά συνειδητή βούληση προσφοράς στο κοινό συμφέρον. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί μπορούμε, πολλά και σπουδαία!”.