Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 19:24

Δύο νέες προσχωρήσεις στο ψηφοδέλτιό του ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσώνης

Δύο νέες προσχωρήσεις στο ψηφοδέλτιό του ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσώνης

ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΕΠΠΟΣ 
Δύο νέους υποψήφιους με το συνδυασμό του ανακοίνωσε το μεσημέρι ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης. Την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, από τη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης και τον Παναγιώτη Ζέππο από τη Μεσσήνη. Ο δήμαρχος Μεσσήνης τόνισε ότι ο συνδυασμός του είναι πάνω από κόμματα και χρώματα, ανεξάρτητα από το που πρόσκειται κάθε υποψήφιος, υπαινίχθηκε όμως ότι  δεν ισχύει το ίδιο και με το συνδυασμό του Γιώργου Αθανασόπουλου, κάτι που παρατήρησε ότι μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από τις παρουσίες στην προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα…

Ο Γιώργος Τσώνης καλωσόρισε με δήλωσή του στο συνδυασμό του την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία σημείωσε ότι είναι οικονομολόγος, καθώς και τον Παναγιώτη Ζέππο, για τον οποίο τόνισε ότι είναι άνθρωπος που γνωρίζει τόσο καλά τη Μεσσήνη όσο λίγοι.

Σε ερώτηση για την κριτική που άσκησε στη δημοτική αρχή ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, ο Γιώργος Τσώνης παρατήρησε ότι όσο και αν ο συνυποψήφιός του προσπαθεί να μηδενίσει το έργο της δημοτικής αρχής, εκείνη θα απαντά συνεχώς με καινούργια μεγάλα έργα.

Τέλος, σε ερώτηση για την ανεξαρτητοποίηση του συμβούλου του, πρώην αντιδήμαρχου Μένη Αδαμόπουλου και τις αιχμές του ότι οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται με συλλογικό τρόπο, ο δήμαρχος είπε ότι ο πρώην σύμβουλος της παράταξής του απουσιάζει από το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδόν 2,5 χρόνια και ίσως γι’ αυτό δεν γνωρίζει ότι οι αποφάσεις παίρνονται μέσα από συλλογική διαδικασία.

Στ.Μ.