Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 19:20

Γιώργος Αθανασόπουλος: Λυπούμαστε για την απρέπεια του κ. Τσώνη

Γιώργος Αθανασόπουλος: Λυπούμαστε για την απρέπεια του κ. Τσώνη

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 
Απρεπή, αλαζονική και κουτοπόνηρη χαρακτηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Αθανασόπουλος, την αναφορά του δημάρχου, Γιώργου Τσώνη, για τον ίδιο και την παράταξή του, κατά την παραλαβή των καινούργιων μηχανημάτων έργου του Δήμου, την Παρασκευή το μεσημέρι. Ο δήμαρχος, που προσκάλεσε στην παραλαβή την αντιπολίτευση, σε δήλωση του έκανε αρνητικό σχολιασμό γι’ αυτήν και συγκεκριμένα σημείωσε ότι ο Γιώργος Αθανασόπουλος και η παράταξή του, με την παρουσία τους στην παραλαβή βλέπουν ποια είναι τα έργα της δημοτικής αρχής και υπαινίχτηκε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να ισχυρίζονται κάτι διαφορετικό για τις ικανότητές της...

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, επικεφαλής της παράταξης "Δύναμη Δημιουργίας", σε σχετική γραπτή του δήλωση σημειώνει: “Πληροφορηθήκαμε ότι πίσω από την πλάτη μας ο δήμαρχος Μεσσήνης προχώρησε σε υποτιμητικές και απαξιωτικές αναφορές.

Η παρουσία μας στην παράδοση των μηχανημάτων στο δήμο, έγινε για να υπογραμμίσουμε ότι θα αξιοποιήσουμε αυτά τα μηχανήματα ως νέα Δημοτική Αρχή.

Η σημερινή απρέπεια του κ. Τσώνη χαρακτηρίζει τον ίδιο και το σύνολο της θητείας του. Αλαζονεία και κουτοπονηριά. Λυπούμαστε γι’ αυτόν αλλά την απάντηση θα τη λάβει σύντομα απ’ τους πολίτες.

Γιώργος Αθανασόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης”.