Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 18:38

Εργατικότητα, δημοκρατία, διαφάνεια και σεβασμό υποσχέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας

Εργατικότητα, δημοκρατία, διαφάνεια και σεβασμό υποσχέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας

ΣΤΗ ΜΕΘΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 
“Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε”, όπως υπογραμμίζει ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Καρβέλα, χθες Σάββατο 11 Μάη 2019, η πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης “Δίπλα στο Δημότη” για το Δήμο Πύλου-Νέστορος...

Ο συνδυασμός σημειώνει ότι “η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των αρχών του Συνδυασμού καθώς και των βιογραφικών στοιχείων του υποψηφίου Δημάρχου κ. Παναγιώτη Καρβέλα.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος, φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στο όραμα και τους στόχους του Συνδυασμού του για όλο τον Δήμο. Διεξοδικά ανέλυσε το πρόγραμμα του Συνδυασμού για την διοικητική ανασυγκρότηση και τη βελτίωση των βασικών λειτουργιών των υπηρεσιών του Δήμου, τις παραγωγικές δραστηριότητες (αγροτική παραγωγή, αλιεία, τουρισμός), την χωροταξία και τις υποδομές, καθώς και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου (υγεία, παιδεία, πολιτισμός, αθλητισμός). Ακολούθως αναφέρθηκε σε μία σειρά αναπτυξιακών έργων ανά Δημοτική Ενότητα, τονίζοντας ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα προβλήματα της κάθε περιοχής.

Ο κ. Καρβέλας πριν ολοκληρώσει την ομιλία του, παρουσίασε στο πολυπληθές ακροατήριο τους συνεργάτες του, υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους ανά Δημοτική Ενότητα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσωπικότητα του καθενός.

Τέλος, κλείνοντας την εκδήλωση και εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων, υποσχέθηκε στο ακροατήριο ότι το έργο της παράταξης του θα εμφορείται από εργατικότητα, δημοκρατικότητα, διαφάνεια, ηθική και σεβασμό στον κάθε Δημότη, στον κάθε Πολίτη. Ταυτόχρονα υποσχέθηκε, ότι μαζί με τους συνεργάτες του θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να οδηγήσουν το Δήμο Πύλου-Νέστορος και όλη την ευρύτερη περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας. «Κατερχόμαστε στον πολιτικό στίβο προκειμένου να υπηρετήσουμε τον κόσμο και όχι για να μας δει ο κόσμος», τόνισε χαρακτηριστικά”.