Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 12:27

Σε Φιλιατρά και Κοπανάκι περιόδευσε ο Παν. Τσίγγανος

Σε Φιλιατρά και Κοπανάκι περιόδευσε ο Παν. Τσίγγανος

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Επίσκεψη στην αγορά των Φιλιατρών πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Ανοιχτοί Ορίζοντες»...

Κατά την επίσκεψη, συζήτησαν με επαγγελματίες και κατοίκους για τα προβλήματα αλλά και την προοπτική της πόλης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες» επισκέφθηκε το Περδικονέρι (Ποδογορά), την Πλάτη (Καναλουπού), το Χαλαζόνι και το Εξοχικό (Κατσίμπαλι) και συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα και την αναγκαιότητα έμπρακτης στήριξης των χωριών.
Την Κυριακή επισκέφθηκαν το Παζάρι στο Κοπανάκι, έναν θεσμό που μετρά περισσότερα από 110 χρόνια ζωής και στηρίζει την οικονομική ζωή της περιοχής. Εκεί, συζήτησαν με κατοίκους, επαγγελματίες, εμπόρους, παραγωγούς και μικροπωλητές τόσο για το Παζάρι όσο και για τα προβλήματα της περιοχής.«Το Κυριακάτικο Παζάρι Κοπανακίου χρειάζεται να ενισχυθεί στη λειτουργία του και να αναδειχθεί. Μαζί, δε, με τη Ζωαγορά, θα καταστήσει το Κοπανάκι πόλο έλξης για αγροτικές, κτηνοτροφικές και εμπορικές δραστηριότητες. Στην ευρύτερη περιοχή του Κοπανακίου πρέπει εμπράκτως να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας, ενώ διαρκής πρέπει να είναι η φροντίδα και μέριμνα για τους κατοίκους», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.