Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 10:53

Με θετικά μηνύματα συνεχίζει την περιοδεία του ο Γ. Τσώνης

«Με μεγάλη προσέλευση του κόσμου και θετικά μηνύματα συνεχίζονται οι περιοδείες του δημάρχου Μεσσήνης και εκ νέου υποψηφίου, Γιώργου Τσώνη», όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού του, «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών του Δήμου Μεσσήνης»…

Αναλυτικότερα, επισημαίνεται ότι ο κ. Τσώνης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοί του επισκέπτονται περιοχές σε όλο τον Δήμο Μεσσήνης και συνεχίζουν τον δημιουργικό διάλογο με τους δημότες.

"Στο πλαίσιο της πρόσφατης προεκλογικής δραστηριότητας, το περασμένο τριήμερο πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις του συνδυασμού σε Τοπικές Κοινότητες των Δ.Ε. Αριστομένους και Μεσσήνης. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού και ζήτησε από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του με την ψήφο τους για να ολοκληρώσει το αναπτυξιακό έργο που έχει ξεκινήσει. Ένα έργο που, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «παρά τις οικονομικές δυσκολίες, είναι σπουδαίο και θα αναδείξει τον Δήμο Μεσσήνης σε πρωτοπόρο και πρότυπο Δήμο σε όλη την χώρα».

Ο κ. Τσώνης επεσήμανε ακόμη την παρουσία των άξιων συνεργατών του και υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του, ζητώντας από τους παρισταμένους να τους στηρίξουν και να τους δώσουν τη δύναμη, να υλοποιήσουν όλα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και δρομολογηθεί.

Παράλληλα, οι δημότες είχαν την ευκαιρία να γνωστοποιήσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν στο κλιμάκιο της «Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών του Δήμου Μεσσήνης», ούτως ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της επίλυσής τους".