Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 12:09

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε ο Γ. Αθανασόπουλος

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε ο Γ. Αθανασόπουλος

Σε μία κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Αμαλία Αθηνών» στο Σύνταγμα, υποδέχθηκαν την περασμένη  Κυριακή, οι ετεροδημότες της Αθήνας τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Αθανασόπουλο...

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του συνδυασμού, «η παρουσία τους και το θερμό χειροκρότημά τους κατά την ομιλία του, καταδεικνύουν το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί υπέρ του και την αποδοχή που έχουν στον κόσμο οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του ‘Δύναμη Δημιουργίας’».

Προσθέτουν, δε, ότι «ο Γιώργος Αθανασόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξής του ανά τομέα, ανέφερε τα χρονίζοντα προβλήματα για τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν λύσεις από την επομένη των εκλογών, παρουσίασε επιγραμματικά τους στόχους του για τη δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου και ακολούθως μίλησε για τα αναγκαία έργα που έχουν προγραμματιστεί σε κάθε Δημοτική Ενότητα».
Ομιλία στη Λογγά
Από την Δημοτική Ενότητα Αίπειας ξεκινούν σήμερα (Τρίτη), εν τω μεταξύ, οι προεκλογικές ομιλίες του Γιώργου Αθανασόπουλου, ο οποίος στις 20:00 θα μιλήσει στη Λογγά.
Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης επισκέφθηκε και το Μαυρομμάτι Παμίσου, το βράδυ της Κυριακής, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για βασικά ζητήματα που τους απασχολούν. Όπως ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό του κ. Αθανασόπουλου «επισημάνθηκαν κάποιες παρεμβάσεις που θεωρούνται αναγκαίες όπως στην παιδική χαρά. Επίσης, τονίστηκε η ιδιαιτερότητα της τοπικής κοινότητας, καθώς γειτνιάζει με τη Μεσσήνη και χρειάζεται ισόρροπη ανάπτυξη».