Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 10:04

Στον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Στον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Με επισκέψεις σε τοπικές κοινότητες της Μεσσήνης συνεχίζει σήμερα την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Αθανασόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας»...

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο επικεφαλής του συνδυασμού θα βρεθεί στην Πιπερίτσα στις 19:00,  στο Τρίοδο στις 19:30 και στη Λάμπαινα στις 20:15. 

Εν τω μεταξύ, συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, Γιώργο Τσακόπουλο και μέλη του Δ.Σ. είχε χθες στα γραφεία του Συλλόγου ο Γιώργος Αθανασόπουλος. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του συνδυασμού, «το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η εξεύρεση χώρων στάθμευσης των οχημάτων ήταν το πρώτο θέμα που τέθηκε από την πλευρά των επαγγελματιών.

Επισημάνθηκε ότι η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου περιόρισε τις θέσεις, ενώ ο κ. Αθανασόπουλος τάχθηκε υπέρ της ελεγχόμενης στάθμευσης που θα εφαρμόσει αμέσως μετά την εκλογή του, σημειώνοντας ότι θα εκπονήσει κυκλοφοριακή – συγκοινωνιακή μελέτη και θα αναζητήσει χώρους πάρκινγκ.

Ανέφερε ότι είναι αναγκαία η αύξηση των δημοτικών αστυνομικών, προκειμένου να ελέγχουν την στάθμευση, την παράνομη κατάληψη χώρου, το παρεμπόριο, την παραβατική συμπεριφορά, κ.ά.

Συζητήθηκε, επίσης, η διενέργεια της λαϊκής αγοράς στον αρχικό της χώρο, ενώ αναφορικά με τα δημοτικά τέλη, ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις. Η καθαριότητα στο κέντρο της πόλης, η ανακύκλωση, η ανάπτυξη μέσα από συγκεκριμένες μορφές τουρισμού, ήταν θέματα της εποικοδομητικής συζήτησής τους.

Ο κ. Αθανασόπουλος επέμεινε ότι απαιτείται τακτική συνεργασία ανά δίμηνο με τον Εμπορικό Σύλλογο για τα ζητήματα της πόλης και δεσμεύτηκε να παραχωρήσει δημοτικό οίκημα για τη στέγαση του Συλλόγου».