Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 10:34

Γ. Αθανασόπουλος:"Προτιμάμε τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες"

Γ. Αθανασόπουλος:"Προτιμάμε τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Στη Βαλύρα της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης μιλάει απόψε, στις 20:00, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας. Κατά την χθεσινή ομιλία του στο Τρίκορφο, ξεκαθάρισε ότι θα προτιμήσει «τις εφικτές δράσεις και τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες»...

Ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας», αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, τόνισε ότι «θα δοθεί μέριμνα  στην αγροτική οδοποιία, ενώ θα γίνει και διάνοιξη του δρόμου που οδηγεί στη ζώνη αντιπυρικής προστασίας». Σε ό,τι αφορά στον οικισμό Τρικόρφου, ο κ. Αθανασόπουλος είπε ότι «θα αναζητηθεί λύση για τα όμβρια, ενώ θα δοθεί βαρύτητα στην προώθηση του εγγειοβελτιωτικού έργου για την άρδευση των καλλιεργειών». Επιπλέον, «θα προωθηθεί αντιστήριξη σε σημεία κεντρικού δρόμου, όπου απαιτείται,  ενώ θα μελετηθούν βελτιώσεις δημοτικών δρόμων για την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών». 

Σχολιάζοντας την ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση,  ο συνδυασμός κάνει λόγο για «νέο μήνυμα νίκης της ‘Δύναμης Δημιουργίας’ από την πρώτη Κυριακή», το οποίο, «έστειλαν χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Τρικόρφου», σημειώνοντας ότι «υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τον Γιώργο Αθανασόπουλο στην πλατεία του χωριού, όπου πραγματοποίησε την ομιλία του, και αγκάλιασαν τις θέσεις του για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών».