Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 11:51

Στον Χατζή μίλησε ο Γιώργος Τσώνης

Στον Χατζή μίλησε ο Γιώργος Τσώνης

Στον Χατζή της Δημοτικής Ενότητας Βουφράδων, μίλησε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Τσώνης, στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητάς του...

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού του, ‘Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών’, «οι πολίτες του Χατζή και των γύρω τοπικών χωριών υποδέχτηκαν σ’ ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα τον Γιώργο Τσώνη, αλλά πάνω απ’ όλα επιδοκίμασαν τα όσα είπε και όσα ήδη έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει».

Σύμφωνα με τον συνδυασμό, «στην ομιλία του, στάθηκε περισσότερο στον άνθρωπο, καθώς είναι η προτεραιότητά του στο έργο που έχει κληθεί να πραγματοποιήσει.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης έκανε αναφορά στα επερχόμενα έργα και ειδικότερα: εντάξεις οδοποιίας ΕΣΠΑ, ζητήματα καθημερινότητας και υγείας σε όλα τα ορεινά χωριά, ανακατασκευή και λειτουργία αθλητικού κέντρου, δράσεις και δομές ΚΑΠΗ.

Τέλος , ο Γιώργος Τσώνης δήλωσε στους παρευρισκομένους να κλείνουν τα αυτιά τους σε αναρτήσεις και δημοσιεύσεις που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου. Να έχουν ανοιχτά μυαλά ως κριτήριο των επιλογών τους και να μην εθελοτυφλούν.

Οι πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Βουφράδων με το δυνατό χειροκρότημά τους έδωσαν μήνυμα αισιοδοξίας και μεγάλης νίκης από την πρώτη Κυριακή».