Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 22:01

Στην Πύλο για την επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Επισκέφθηκε το Ανάκτορο του Νέστορος

Στην Πύλο για την επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Επισκέφθηκε το Ανάκτορο του Νέστορος

Στην Πύλο για τον εορτασμό της 194ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία στο πλαίσιο της επίσκεψής της ξεναγήθηκε στο Ανάκτορο του Νέστορος, στη Χώρα, από τη διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, Ευαγγελία Μηλίτση-Κεχαγιά, τον αρχαιολόγο της αμερικανικής αρχαιολογικής αποστολής Jack Davis και το δήμαρχο, Παναγιώτη Καρβέλα...

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος ανακοίνωσε σχετικά ότι “με πρώτο σταθμό το Ανάκτορο του Νέστορος ξεκίνησε σήμερα την επίσημη περιοδεία της στο Δήμο Πύλου-Νέστορος η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Την Πρόεδρο καλωσόρισε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας και στελέχη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Με ξεναγούς την Προϊσταμένη της ΕΦΑ Μεσσηνίας Ευαγγελία Μιλίτση και τον διακεκριμένο Αρχαιολόγο Jack Davis, η κ. Σακελλαροπούλου δήλωσε τον θαυμασμό της για τα ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου, ενώ εντυπωσιάστηκε με το φυσικό κάλλος της περιοχής”.

Για την πραγματοποίηση των επετειακών εκδηλώσεων θα ισχύσουν την Τρίτη και Τετάρτη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πύλο και συγκεκριμένα οι εξής: 

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός τροχοφόρου οχήματος στις παρακάτω οδούς της Κοινότητας Πύλου:

  • Πέριξ της Πλατείας Τριών Ναυάρχων, από τις 19/10/2021 και ώρα 17:00 έως και τις 20/10/2021 και ώρα 22:00.
  • Επί της οδού Γρηγορίου Επισκόπου Μεθώνης, κατά το τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου έως το ύψος του καταστήματος με τον διακριτικό τίτλο «Νέον Ελληνικόν», από τις 19/10/2021 και ώρα 19:00 έως και τις 20/10/2021 και ώρα 13:00.