Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 19:40

Άλλαξε τους δύο από τους έξι αντιδημάρχους του ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος

Άλλαξε τους δύο από τους έξι αντιδημάρχους του ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος

ΔΗΜ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ
Τους δύο από τους έξι αντιδημάρχους του άλλαξε, με σημερινή του απόφαση, ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης. Οι δύο νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι…

...Γιώργος Μπαχούμας και Νίκος Βάγγαλης, ενώ οι δύο που αντικαταστάθηκαν είναι οι Γιώργος Βοργιάς και Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος.
Ειδικότερα, παρέμειναν ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλης, ως αρμόδιος για τα οικονομικά, τη διοικητική μέριμνα, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τη Δημοτική Ενότητα Μεθώνης. Ο Παναγιώτης Δαρσακλής, ως αρμόδιος για την ποιότητα ζωής, την τεχνική υπηρεσία και τη Δημοτική Ενότητα Χιλιοχωρίων. Ο Περικλής Κοντογόνης, ως αρμόδιος για τη συντήρηση των υποδομών, την καθαριότητα και τη Δημοτική Ενότητα Πύλου. Η Πελαγία Λευτάκη-Αρβανίτη, ως αρμόδια για την οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική μέριμνα και τη Δημοτική Ενότητα Κορώνης.
Ο Γιώργος Μπαχούμας ανέλαβε την αρμοδιότητα της παιδείας, της απασχόλησης και τη Δημοτική Ενότητα Νέστορος και ο Νίκος Βάγγαλης την αρμοδιότητα της προστασίας του δημότη και τη Δημοτική Ενότητα Παπαφλέσσα.
Σημειώνεται ότι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος επανεξελέγη ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, αντιπρόεδρος εξελέγη ο Φώτης Αγγελόπουλος και γραμματέας ο Ανδρέας Δαρειώτης.
Στ.Μ.