Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 19:21

Συλλυπητήριο του ΚΚΕ για το θάνατο της Δήμητρας Παναγιωτακοπούλου, από την Κυπαρισσία, συζύγου του Νίκου Γόντικα

Απροσδόκητα έχασε τη ζωή της χθες το βράδυ η καταγόμενη από την Κυπαρισσία Δήμητρα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του ΚΚΕ, σύζυγος του Νίκου Γόντικα, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου. Θα κηδευτεί αύριο, Τρίτη, στην Τρίπολη. Η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου και η Τομεακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά της…

Σε συλλυπητήριο μήνυμά τους η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου και η Τομεακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ σημειώνουν συγκεκριμένα ότι “αποχαιρετούν  με θλίψη τη συντρόφισσα Δήμητρα Παναγιωτακοπούλου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αργά το βράδυ χθες 21/11/21.

Η συντρόφισσα  ήταν μέλος της ΚΟΒ Τρίπολης. Εντάχθηκε στο Κόμμα στις αρχές της δεκαετίας του ’80.  Κράτησε αταλάντευτη στάση την περίοδο ’89 – ’91.Υπηρέτησε το κόμμα από διάφορες στελεχικές θέσεις,  μέλος της ΤΕ Αρκαδίας, Γραμματέας της ΚΟΒ Τρίπολης κά. 

Είχε δραστήρια συνδικαλιστική δράση στον κλάδο των εφοριακών υπαλλήλων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγό της σύντροφο Γόντικα Νίκο, την κόρη της συντρόφισσα Τατιάνα Γόντικα και στους οικείους της.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη 23/11/2021 στην Τρίπολη, στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Ταξιαρχών”.

Σημειώνεται ότι λόγω του θλιβερού συμβάντος αναβλήθηκε η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που είχε προσδιοριστεί να γίνει το απόγευμα, για την επόμενη Δευτέρα.