Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 19:49

Τον ενέπλεξαν σε καυγά που ποτέ δεν έγινε καταγγέλλει ο Γιώργος Τσώνης - Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη

Αριστερά ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος σήμερα, Γιώργος Τσώνης Αριστερά ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος σήμερα, Γιώργος Τσώνης

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ   
Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το απόγευμα της Τετάρτης, όπου ο πρώην δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης, κατήγγειλε, επιβεβαιώνοντάς τον και άλλοι αιρετοί του Δήμου, ότι ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Γαλιάτσος τον ενέπλεξε σε καυγά που φέρεται να έγινε στην Βαλύρα, την οποία όμως ο ίδιος έχει να επισκεφθεί τρία χρόνια! Ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Αθανασόπουλος, δεν πήρε θέση για το ζήτημα, ενώ ο αντιδήμαρχός του απουσίαζε. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Τσώνη, που είπε ότι ο αντιδήμαρχος “δεν λείπει τυχαία”, καθώς και ότι ο δήμαρχος καλύπτει τον αντιδήμαρχό του γι’ αυτό ο δήμαρχος είναι ο “ηθικός αυτουργός” για τα ψεύδη εις βάρος του. Ο Γιώργος Τσώνης είπε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του αντιδημάρχου Δημήτρη Γαλιάτσου, σημειώνοντας ότι έχει προσφύγει και πριν λίγο καιρό, για χαρακτηρισμό που έκανε εναντίον του σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου…

Για το συγκεκριμένο ζήτημα πήρε πρώτος το λόγο ο πρόεδρος της Βαλύρας, Σταύρος Μακρής, που σημείωσε ότι έχει διαδοθεί στην περιοχή του ότι έγινε “άγριος καυγάς” ενός ατόμου με τον πρώην δήμαρχο και ότι ήταν και ο ίδιος μπροστά. Ο πρόεδρος τόνισε ότι ούτε τέτοιο συμβάν έγινε ούτε ήταν ο ίδιος μπροστά σε κανέναν καυγά και πως δεν γνωρίζει να έχει επισκεφθεί ο Γιώργος Τσώνης τη Βαλύρα. 

Ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος δεν τοποθετήθηκε παρά μόνο σχολίασε ότι εάν ο πρόεδρος νιώθει ότι συκοφαντήθηκε να απευθυνθεί στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη. 

Ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Τσώνης είπε στον δήμαρχο ότι “ο ηθικός αυτουργός είστε εσείς, εσείς το έχετε επιτρέψει αυτό” και υπογράμμισε ότι θίγεται από όσα λέγονται εις βάρος του ως επιχειρηματίας, ως δημοτικός σύμβουλος, ως πρώην δήμαρχος. Είπε μάλιστα ότι έχει δεχτεί περισσότερα από 200 τηλέφωνα για αυτό το δήθεν γεγονός. 

Στη συνέχεια ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κανελλόπουλος είπε πως βρισκόταν στο Πεταλίδι όπου δέχτηκε τηλεφώνημα για το φερόμενο περιστατικό με σχόλια για τον πρώην δήμαρχο. Προκειμένου να μάθει τι έχει συμβεί, συνέχισε ο δημοτικός σύμβουλος, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Γαλιάτσο, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, του είπε ότι υπήρξε περιστατικό με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, όμως από την έρευνα που έκανε διαπίστωσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν υπάρχει στη Βαλύρα. 

Στ.Μ.