Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 02:17

Και έβδομος αντιδήμαρχος στο Δήμο Οιχαλίας των 8.508 κατοίκων!

Μελιγαλάς, Δημαρχείο Οιχαλίας Μελιγαλάς, Δημαρχείο Οιχαλίας

Μια μεταγραφή της παράταξης της δημοτικής αρχής οδήγησε στην αύξηση του αριθμού των αντιδημάρχων στο Δήμο Οιχαλίας σε εφτά, παρότι πρόκειται για έναν μικρό Δήμο με πληθυσμό μόνο 8.508 άτομα, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της απογραφής του 2021…

Με απόφαση της δημάρχου Οιχαλίας, Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, ο εδώ και δύο μήνες ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Αθανάσιος Στεφανούρης, ορίστηκε αντιδήμαρχος. Είχε εκλεγεί με τον τρίτο σε αριθμό ψήφων συνδυασμό, με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Η προσθήκη αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος Ηλίας Ντονάς να γίνει άμισθος αντιδήμαρχος, αφού η νομοθεσία επιτρέπει μεν στους δημάρχους να ορίζουν πολλούς αντιδημάρχους όμως ακόμη μισθό μπορεί να παίρνει συγκεκριμένος αριθμός, ανάλογα με τον πληθυσμό του Δήμου…

Πλέον αντιδήμαρχοι στο Δήμο Οιχαλίας είναι οι: Κώστας Δημητρακόπουλος, Ηλίας Ντονάς, Αθανάσιος Στεφανούρης, Δημοσθένης Τράγος, Γεώργιος Τασιόπουλος, Γεώργιος Μακρυνιώτης και Λεωνίδας Φίλος. 

Ο Δήμος Οιχαλίας ανακοίνωσε σχετικά με τη νέα προσθήκη: “Σε τροποποίηση της Απόφασης ορισμού των Αντιδημάρχων της Οιχαλίας και σε ορισμό νέου προχώρησε η Δήμαρχος κα Γεωργακοπούλου. 

Συγκεκριμένα: 

  • ο κ. Ντονάς Ηλίας ορίσθηκε άμισθος Αντιδήμαρχος, από έμμισθος που ήταν

και  

  • ο κ. Στεφανούρης Αθανάσιος ορίσθηκε Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες την Παιδεία, Πολιτισμό - Αθλητισμό, το Πράσινο και τους Κοινόχρηστους Χώρους και με θητεία έως τις 31-12-2023.

Ο κ. Στεφανούρης είχε ανεξαρτητοποιηθεί πριν δύο μήνες περίπου από την παράταξη «Ανανέωση – Προοπτική Δήμου Οιχαλίας» και είχε ταχθεί στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής. 

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κα Γεωργακοπούλου ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του  κ.Στεφανούρη ως Αντιδήμαρχος και δήλωσε ότι τα θέματα του Δήμου λύνονται με συνεργασία, δουλειά και δράση”.