Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 08:44

Χάιδω Παναγιωτοπούλου: Δεσμεύομαι να φθάσω την Τριφυλία στη θέση που της αξίζει

Χάιδω Παναγιωτοπούλου: Δεσμεύομαι να φθάσω την Τριφυλία στη θέση που της αξίζει

Το Δήμο Τριφυλίας, με ένα συνδυασμό χωρίς ιδεολογικές περιχαρακώσεις αλλά με αποφασιστικότητα να οδηγήσει τον τόπο μπροστά, ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα διεκδικήσει η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, σε συνάντηση που διοργάνωσε τη Δευτέρα το μεσημέρι, σε παραλιακό κέντρο της Κυπαρισσίας. Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου είναι δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος Τριφυλίας, επικεφαλής της παράταξης “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια”...

“Η Τριφυλία των ονείρων μας, των παιδιών μας, των γονιών μας και των παππούδων μας, αυτή τη στιγμή είναι δυστυχώς ουραγός των εξελίξεων, με γυρισμένη την πλάτη στις προοπτικές που εξελίσσονται γύρω μας, όμηρος στη μιζέρια, στην εσωστρέφεια και στην αλαζονεία της παρούσης Δημοτικής Αρχής αλλά κυρίως όμηρος της έλλειψης οράματος και στρατηγικού σχεδίου, με αποτέλεσμα να μην έχει δρομολογηθεί καν ούτε ένα έργο υποδομής και προοπτικής ανάπτυξης” είπε μεταξύ άλλων η κ. Παναγιωτοπούλου.

“Έρχεται η ώρα πολίτες, ακόμα και με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και αναφορές, να ενώσουμε εμπειρία και γνώσεις, σε ένα συνδυασμό και μια πρωτοβουλία της κοινωνίας” είπε επίσης η υποψήφια δήμαρχος. 

Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε για

-την αποκατάσταση του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου και την προαγωγή του αλληλοσεβασμού και του πολιτικού πολιτισμού

-την άψογη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Δήμου

-την αγαστή συνεργασία και των αλληλοσεβασμό μεταξύ αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων.