Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 19:29

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Πύλο με τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τη Μάρα Κουκουδάκη

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Πύλο με τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τη Μάρα Κουκουδάκη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ 

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης και η Μάρα Κουκουδάκη θα μιλήσουν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στην Πύλο, σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Πύλου-Νέστορος, στην οποία θα γίνει και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος…

Η πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πύλο και θα ξεκινήσει στις εφτά το βράδυ. 

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι πρώην υπουργός, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, υποψήφιος βουλευτής στον Β΄2 Δυτικό Τομέα της Αθήνας.

Η Mάρα Κουκουδάκη είναι διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, υποψήφια βουλευτής στην Α΄Πειραιά. 

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία είναι οι: Παναγιώτης Αδαμόπουλος, τραπεζικός υπάλληλος, Μενέλαος Γερονικολός, επιχειρηματίας, Αριστέα Καζάκου, δικηγόρος, Δήμητρα Λυμπεροπούλου, γεωπόνος τ.ε. msc, Περικλής Ξηρογιάννης, δικηγόρος, Κωνσταντίνα Πιέρρου, ελεύθερη επαγγελματίας, φυσικός και Σπυρίδων Πώρος, φωτογράφος, εικαστικός.