Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 01:46

Παιδική καρναβαλική παρέλαση και άλλες εκδηλώσεις στη Μεσσήνη

Από τις χθεσινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πλατεία της Μεσσήνης Από τις χθεσινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πλατεία της Μεσσήνης

ΚΥΡΙΑΚΗ 

Συνεχίζονται την Κυριακή οι εκδηλώσεις του 163ου Καρναβαλιού της Μεσσήνης, με παιδική καρναβαλική παρέλαση στις 10.30 το πρωί με θέμα “Παραμυθοσαλάτα - Γίνε ο ήρωας του παραμυθιού σου και έλα!|

Στις 11:30 ο Σύλλογος “Η χαρά του παιδιού” θα διοργανώσει το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού junior, ενώ το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Τρίπολης “Στρίγκλες” θα κατασκευάσει με τα παιδιά και τους μεγαλύτερους κούκλες. 

θα ακολουθήσει παιδικό καρναβαλικό πάρτι. 

Στις πέντε το απόγευμα, στην αίθουσα “Νεφέλη” θα πραγματοποιηθεί μασκέ πάρτι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης. 

Χθες, Σάββατο στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης η σχολή χορού KinisisTexni παρουσίασε μοντέρνους χορούς με τη συμμετοχή των παιδικών και εφηβικών της τμημάτων. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε κατασκευή χαρταετού από εθελοντές και εργαστήρια μάσκας από τους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Μεσσήνης.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος βρέθηκε στο χώρο των εκδηλώσεων, ενώ προσκάλεσε όλο τον κόσμο να γιορτάσει τις απόκριες στο Δήμο Μεσσήνης.