Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 18:59

Επισκευή του γυμναστηρίου στο Γυμνάσιο Χατζή και γήπεδα με παιδική χαρά στον περιβάλλοντα χώρο

Επισκευή του γυμναστηρίου στο Γυμνάσιο Χατζή και γήπεδα με παιδική χαρά στον περιβάλλοντα χώρο

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.

Στην υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου επισκευής του γυμναστηρίου στο Γυμνάσιο Χατζή και κατασκευής γηπέδων και παιδικής χαράς στο προαύλιο χώρο, που πραγματοποιήθηκε στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., παραβρέθηκε ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος. Σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι το έργο είναι σημαντικό γιατί έρχεται να καλύψει την ανάγκη άθλησης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Μεσσήνης επισημαίνονται τα εξής: «Υπεγράφη την Τρίτη 14 Μαρτίου στην Αθήνα, μεταξύ της ανώνυμης εταιρείας «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.» και της αναδόχου εταιρείας «Κοινοπραξία Σταύρος Τζούρος-Σπυριδούλα Γουρνάρη», η σύμβαση του έργου σύμφωνα με το οποίο προβλέπονται να γίνουν επισκευές στο γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου στο Χατζή Δήμου Μεσσήνης και κατασκευή χώρων άθλησης και αναψυχής στον περιβάλλοντα χώρο.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 730.000 ευρώ.  

Το γυμναστήριο στο οποίο θα γίνουν επισκευές λόγω διαφόρων προβλημάτων κυρίως από την έλλειψη συντήρησης, αποτελείται από τον κυρίως ισόγειο χώρο άθλησης και ένα διώροφο τμήμα για τις βοηθητικές χρήσεις.

Στον περιβάλλοντα χώρο, θα κατασκευαστούν γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ, καθώς και παιδική χαρά.

«Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του κτιρίου του γυμναστηρίου καθώς και η κατασκευή των νέων γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο, θα προσφέρουν ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για άθληση και αναψυχή στην τοπική κοινωνία. Τόσο η Κοινότητα Χατζή, όσο και οι γειτονικές της, έχουν ανάγκη από τη λειτουργία αυτού του αθλητικού συγκροτήματος για την άθληση δημοτών και επισκεπτών», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, αναφερόμενος στο έργο. Ευχαρίστησε επίσης τον συμπατριώτη μας Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτ.ΥΠ. Α.Ε.» Αθανάσιο Γιάνναρη και τον Πρόεδρό της Τιμολέοντα Κατσίπο, οι οποίοι αντιμετώπισαν με ευαισθησία αυτό το αίτημα και συνέβαλαν στην υλοποίησή του».