Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 01:08

Ο Ευάγγελος Κοροβίλας υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη στη Μεσσηνία

Πέτρος Τατούλης, Ευάγγελος Κοροβίλας Πέτρος Τατούλης, Ευάγγελος Κοροβίλας

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Κοροβίλα, από τα Φιλιατρά, ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος»…

 

Πιο συγκεκριμένα σε δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Τατούλης σημείωσε: «Καλωσορίζουμε τον Ευάγγελο Κοροβίλα στη «Νέα Πελοπόννησο» και στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Μεσσηνίας. Ο Βαγγέλης γεννήθηκε το 1968 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, όπου και κατοικεί έως και σήμερα. Από το 1989 δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής αγροτικών προϊόντων. Έγγαμος με την Μαρία Αραούζου, έχει τρεις κόρες. Η επαγγελματική του συνέπεια και η εργατικότητά του είχαν ως αποτέλεσμα να εξελιχθεί επιχειρηματικά στον κλάδο της αγροτικής παραγωγής. Αντιλήφθηκε τις ανάγκες των συμπολιτών του με αποτέλεσμα να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά το 2019. Εξελέγη δεύτερος σε σταυρούς και έως σήμερα διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλλίας. Συμμετέχει ενεργά ως Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών από το 2022 στα αγροτικά δρώμενα της περιοχής του, εκπροσωπώντας τον αγρότη-συνάδελφο με έμπρακτη δράση».

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Κοροβίλας δήλωσε: «Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη ως επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Μεσσηνίας. Ως γέννημα- θρέμμα της φιλιατρινής γης και του μόχθου, αφουγκράστηκα τα προβλήματα των συναδέλφων μου αγροτών-παραγωγών, προβλήματα τα οποία είναι κοινά σε όλους τους αγρότες πανελληνίως. Με γνώμονα την αντιμετώπιση και την επίλυση των δυσκολιών στην αγροτική παραγωγή, υποβάλω την υποψηφιότητά μου με τη «Νέα Πελοπόννησο» ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο αύριο για τους αγρότες της Μεσσηνίας αλλά και όλης της Πελοποννήσου».