Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 18:03

Η παρουσίαση του ψηφοδελτιου του Μανώλη Μάκαρη στη Μεσσήνη - Αύριο στην Τρίπολη

Η παρουσίαση του ψηφοδελτιου του Μανώλη Μάκαρη στη Μεσσήνη - Αύριο στην Τρίπολη

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

Τις και τους υποψήφιες και υποψήφιους του συνδυασμού του, “Πρώτα η Πελοπόννησος”, καθώς και τις προγραμματικές του δεσμεύσεις, παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής στη Μεσσήνη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Αύριο, Δευτέρα, στην Τρίπολη, θα γίνει η παρουσίαση του συνόλου του ψηφοδελτίου του,  ενώ ο Μανώλης Μάκαρης θα μιλήσει και σε εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή…

 

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του συνδυασμού “Πρώτα Πελοπόννησος” σημειώνονται τα εξής: “Με μεγάλη προσέλευση πολιτών και με την παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Αλέξη Χαρίτση, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα η Πελοπόννησος”, παρουσίασε την Παρασκευή στη Μεσσήνη, το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του. 


Αλέξης Χαρίτσης, Μανώλης Μάκαρης

Στη σημαντική εκδήλωση, όπου ο κόσμος έδειξε την εμπιστοσύνη του προς τον Μανώλη Μάκαρη και εκείνος επανέλαβε τη δέσμευση του συνδυασμού του, ότι οι αποφάσεις θα παίρνονται με κύριο γνώμονα το τι προτείνει η πλειοψηφία των πολιτών, τι είναι προς όφελος των πολλών, παρουσιάστηκε και το προεκλογικό φυλλάδιο του συνδυασμού με τις προγραμματικές αρχές. 

Αύριο Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ο Μανώλης Μάκαρης και ο συνδυασμός του διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο της Αρκαδίας με θέμα «Κλιματική αλλαγή στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις έξι το απόγευμα. 

Στις εφτά αύριο το απόγευμα, στον ίδιο χώρο, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη, ο Μανώλης Μάκαρης θα παρουσιάσει το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του “Πρώτα η Πελοπόννησος” καθώς και τις προγραμματικές του δεσμεύσεις”.