Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 00:50

Ο Άκης Κατρίτσης εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στην Κυπαρισσία και ζήτησε τηλεμαχία

Ο Άκης Κατρίτσης εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στην Κυπαρισσία και ζήτησε τηλεμαχία

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

«Με κόσμο, παλμό και διάχυτη αισιοδοξία για τη νίκη έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας Άκη Κατρίτση στην Κυπαρισσία το απόγευμα της Παρασκευής» σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του συνδυασμού «Τριφυλία Ενωμένοι», το οποίο συνεχίζεται ως εξής:

 

«Ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος τέλεσε τον Αγιασμό. Ο κ. Κατρίτσης στην ομιλία του άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή για τα πεπραγμένα της και κυρίως όσα έταξε προεκλογικά αλλά δεν έπραξε στη διάρκεια της τετραετίας. Θύμισε ότι ο κ. Λεβεντάκης το 2019 έταξε λαγούς με πετραχήλια για την Κυπαρισσία και την Τριφυλία. Ξεκαθάρισε ότι τα έργα της Ανάπλασης στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, το Open Mall και η Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου είναι της προηγούμενης, από τον κ. Λεβεντάκη, Δημοτικής Αρχής. Επανέλαβε με έμφαση: “Τα ερωτήματα των Δημοτικών εκλογών στην Τριφυλία είναι ξεκάθαρα: Δημοκρατία ή Φασίζουσα νοοτροπία; Νομιμότητα ή ροπή στην παρανομία; Κανονικότητα ή νοσηρότητα; Σοβαρότητα ή γελοιότητα; Αλήθεια ή ψέματα; Διάλογος ή τραμπουκισμός; Πολιτισμός ή βαρβαρότητα; Καλαισθησία ή κιτς;». Κάλεσε ξανά τον κ. Λεβεντάκη σε μεταξύ τους debate, όπου θέλει, όποτε θέλει και όσες φορές θέλει.

Είπε πως ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικός, έχει συγκροτημένο σχέδιο και πρόγραμμα και αναφέρθηκε στα έργα προτεραιότητας της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας. Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι «Η Κυπαρισσία μας αγκάλιασε, η Κυπαρισσία μας στηρίζει, η Κυπαρισσία μας τιμά. Εσείς μας τιμάτε. Εμείς σας ευχαριστούμε. Η σημερινή σας παρουσία στέλνει σε κάθε γωνιά της Τριφυλίας το μήνυμα της νίκης! Μήνυμα Νίκης που συναντάμε παντού στην Τριφυλία!». Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού στις Δημοτικές Ενότητες Κυπαρισσίας, Αυλώνος και Τριπύλης, που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο».