Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 01:55

Επανεκλογή του Γιώργου Αθανασόπουλου στη Μεσσήνη με 16 μονάδες διαφορά

Επανεκλογή του Γιώργου Αθανασόπουλου στη Μεσσήνη με 16 μονάδες διαφορά

“ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ”

Με ποσοστό άνω του 56% επανεκλέχτηκε δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιώργος Αθανασόπουλος, οι υποστηριχτές του οποίου συγκεντρώθηκαν το βράδυ στο εκλογικό του κέντρο και φώναζαν “άξιος”. Εκείνος δεσμεύτηκε ότι θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των δημοτών και ότι με συλλογική δουλειά ο Δήμος Μεσσήνης θα γίνει πρότυπο ανάπτυξης στον πρωτογενή και τον τουριστικό τομέα. 

 

Ο Γιώργος Τσώνης, πρώην δήμαρχος, έλαβε ποσοστό λίγο μεγαλύτερο του 40%, ενώ ο Χρήστος Θεοδωρακόπουλος από τη Λαϊκή Συσπείρωση έλαβε πήρε λίγο κάτω από 4%.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος στη δήλωσή του προς τους υποστηριχτές του ανέφερε ότι το στοίχημα είναι “να μπορέσουμε να δώσουμε φτερά στο Δήμο μας μέσα από τις προκλήσεις της νέας πενταετίας. Και είναι πάρα πολλές οι προκλήσεις. Να είστε σίγουροι ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας και θα καταφέρουμε ο Δήμος Μεσσήνης να γίνει ένα πρότυπο  ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 300 συνεργάτες μου, οι οποίοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας. Να γνωρίζουν ότι θα είναι συνεργάτες μου και σε αυτή τη θητεία άσχετα από την εκλογή τους ή όχι. Πάνω απ’ όλα θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες ότι θα συνεχίσω να είμαι δήμαρχος για όλους. Σήμερα έχουν κερδίσει οι δημότες, έχει κερδίσει ο Δήμος Μεσσήνης. Υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας και θα τα καταφέρουμε, πάντα όμως μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, τη δουλειά και το όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ και θέλω κάθε μέρα να μας κρίνετε”.