Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 00:08

Ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης έθεσε το πλαίσιο της συνεργασίας με τους προέδρους των Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αβίας

Ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης έθεσε το πλαίσιο της συνεργασίας με τους προέδρους των Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αβίας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΟΥΡΕΑΣ
Τους νεοεκλεγέντες προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αβίας συνάντησε στον Κάμπο ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Γιώργος Χιουρέας και συζήτησαν για το πλαίσιο της συνεργασίας που θα έχουν, ενώ άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τις περιοχές τους. Ανάλογη συνάντηση θα έχει ο νέος δήμαρχος και με τους προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Λεύκτρου…

Σε δελτίο Τύπου του νέου δημάρχου κ. Χιουρέα επισημαίνονται τα εξής: “Με τους νεοκλεγέντες προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αβίας συναντήθηκε ο νέος Δήμαρχος Δυτικής Μάνης Γιώργος Χιουρέας στο Δημαρχείο στον Κάμπο Αβίας.

Στη συνάντηση μαζί με τον νέο Δήμαρχο παρευρέθηκαν οι  νεοκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του, Γιώργος Γιατράκος, Δημήτρης Χρηστέας, Γιώργος Βαβαρούτσος, Γιώργος Κομπότης, Παναγιώτης Λούζης και Κωνσταντίνος Παπαμικρουλέας.

Ο κ.Χιουρέας και η ομάδα του άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα που απασχολούν τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αβίας και τόνισε προς τους Προέδρους των Κοινοτήτων ότι θα είναι σε καθημερινή επαφή αυτός και οι συνεργάτες του μαζί τους γιατί στην κοινή προσπάθεια για τον τόπο είναι όλοι μαζί ομάδα.

Επίσης ανέφερε ότι δε θέλει ούτε μια μέρα να πάει χαμένη μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής γι'αυτό και παρουσίασε στους Προέδρους τις προθέσεις του για τα χαρτοφυλάκια που θα αναθέσει στους συνεργάτες του ώστε από τώρα οι Πρόεδροι να προετοιμάζουν κοινές δράσεις με αυτούς.

Παράλληλα επισήμανε σε όλους το βασικό ρόλο που πρέπει να παίξει η τεχνολογία και όσον αφορά την άμεση επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων.

Οι Πρόεδροι από την πλευρά τους στο σύνολό τους παρουσίασαν τα βασικά ζητήματα προς επίλυση και δήλωσαν ότι θα είναι στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής για την επίλυση όλων των θεμάτων.

Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων που παρέστησαν ήταν: Αβίας-Ευάγγελος Αβράμης, Κάμπου-Σωτήριος Νίκας, Σταυροπηγίου-Σωτήριος Καργάκος, Δολών- Πέτρος Φάσσος, Κέντρου Ηλίας Νίκας, Αλτομιρών-Χαράλαμπος Νικολόπουλος, Σωτηριανίκων-Ευάγγελος Λουκάς.

Εκτάκτως δε μπόρεσε να έρθει ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδίων Κωνσταντίνος Κουκούτσης".