Σάββατο, 26 Ιουλίου 2025 18:58

Καίει η φωτιά στην Πολυθέα - Πέντε μηνύματα μέχρι τώρα για απομάκρυνση από οικισμούς

Καίει η φωτιά στην Πολυθέα - Πέντε μηνύματα μέχρι τώρα για απομάκρυνση από οικισμούς

Με 84 πυροσβέστες, δύο ομάδες δασοκομάντος, 30 οχήματα, εθελοντές, υδροφόρες, μηχανήματα έργου, δύο ελικόπτερα και εφτά πυροσβεστικά αεροσκάφη συνεχίζεται η προσπάθει κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Πολυθέα Τριφυλίας, η οποία πέρασε από το Κρυονέρι όπου έκαψε σπίτια. 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΚΕ 

"Κλιμάκιο της Τ.Ε Μεσσηνίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Σαράντο Κουκούμη, μέλος της Τ.Ε και την Κατερίνα Τσιγκάνου, δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Τριφυλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, παρευρίσκεται στα χωριά του Δήμου Τριφυλίας που πλήττονται από πυρκαγιές. Την ίδια ώρα μήνυμα εκκένωσης έχει σταλεί και για τα χωριά Αετός, Χρυσοπόταμος και Ρευματιά.

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ καλούν Κράτος και Περιφέρεια να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε περισσότερες δυνάμεις να ριχτούν στην κατάσβεση των πύρινων μετώπων, για να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και να μην καταστραφούν περαιτέρω σπίτια και περιουσίες".